Vestigingen stichting 550

Onze vestigingen

Stichting 550 heeft 4 vestigingen over het hele land, waar er ongeveer 100 leerlingen worden begeleid. De vestigingen staan hieronder:

Amsterdam

Onze vestiging in Amsterdam is gevestigd aan de Jan tooropstraat 6A, 1062 BM Amsterdam. Wij gebruiken bij deze vestiging de locatie van stichting Argan.

Den Haag

Onze vestiging in Den Haag is gevestigd aan de Hoefkade 602, 2526 CM Den Haag. Wij gebruiken bij deze vestiging de locatie van stichting De Mussen.

Rotterdam

Onze vestiging in Rotterdam is gevestigd aan de Tidemanstraat 80, 3022 SM Rotterdam. Wij gebruiken bij deze vestiging de locatie van stichting Huis van de Wijk Post West.

Dordrecht

Onze vestiging in Dordrecht is gevestigd aan de Jacob Marisstraat 80, 3314 TK Dordrecht. Wij gebruiken bij deze vestiging de locatie van het Openbare Basisschool de Mondriaan.